Kolašinac: Promjena formacije nam u potpunosti odgovara

Najavio utakmicu sa Wolfsburgom

Kolašinac: Promjena formacije nam u potpunosti odgovara

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Schalkea Sead Kolašinac govorio je za njemačke medije pred utakmicu protiv Wolfsburga koja se igra u subotu.

To će biti jedna od najzanimljivijih utakmica 11. kola Bundeslige, a Kolašinac je istakao da je optimista.

"Ako damo 100% svojih mogućnosti siguran sam da ćemo pobijediti. Reprezentativna pauza je malo 'poremetila' ritam, ali profesionalci smo i znamo da se nosimo s tim. U seriji smo od devet utakmica bez poraza i želimo nastaviti taj niz", rekao je Kolašinac, koji je potom nastavio:

"U potpunosti nam odgovara promjena formacije u 3-5-2. Mislim da je to bio dobar potez, a i rezultati to potvrđuju".

Za Kolašinca će utakmica protiv Wolfsburga biti posebna i zbog susreta sa svojim najboljim prijateljem Draxlerom, koji vjerovatno neće igrati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"S Julianom sam uvijek u kontaktu. Čuli smo se, znam da je bio malo povrijeđen i vjerovatno neće igrati protiv nas. Bez obzira na to, radujem se što ću ga ponovo vidjeti u Wolfsburgu", riječi su našeg fudbalera.

Wolfsburg i Schalke će svoj meč 11. kola igrati u subotu s početkom u 15:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi