Kolašinac slavio sa zastavom BiH, igračima Arsenala ispao trofej FA Cupa

Topnici pobijedili Chelsea

Kolašinac slavio sa zastavom BiH, igračima Arsenala ispao trofej FA Cupa

A. Čaušević

Fudbaleri Arsenala su sezonu 2020/21 ipak završili osvajanjem trofeja nakon što su u FA Cupu pobijedili Chelsea sa 2:1 i to poslije preokreta. 

Odličnu utakmicu u dresu Arsenala odigrao je Pierre-Emerick Aubameyang koji je postiga oba gola, ali se kapiten Topnika i nije proslavio prilikom dodjele pehara.

Sjajni napadač iz Gabona je uzeo trofej, krenuo je prema saigračima i kada je trebalo da počne slavlje trofej mu je ispao iz ruku što je njegovim saigračima bilo zabavno.

Na proslavi su viđene samo dvije zastave među kojim je i ona Bosne i Hercegovine zahvaljujući Seadu Kolašnicu. Defanzivac je priliku za igru dobio u drugom poluvremenu.

Inače, Kolašincu koji je član Arsenala već tri godine je bio prvi značajni trofej u karijeri. Ranije je s Arsenalom osvojio i Community Shield, odnosno engleski superkup.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noheat_killer
Čauševiću debilu, vidiš li da je sam pustio da mu ispadneeee, jojjjjj majkoo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi