Kolašinac: Srce je odlučilo, moj san je nastup na SP-u
Kolašinac u duelu sa dvostrukim strijelcem Aguerom

Novopečeni reprezentativac BiH

Kolašinac: Srce je odlučilo, moj san je nastup na SP-u

Fudbalska reprezentacija BiH izgubila je u prijateljskom susretu sa Argentinom, ali je dobila “duel” sa Njemačkom debijem Seada Kolašinca u dresu Zmajeva. 

Mladi fudbaler Schalkea svojom igrom i profesionalnim odnosom pokazao je da se radi o sjajnom mladom fudbaleru koji će u reprezentaciji BiH biti sigurno narednih 10-ak godina.

Da je pravi profesionalac, i da nije zaboravio da je fudbal naučio igrati u Njemačkoj Sead je dokazao i u jednoj od izjava za zvaničnu stranicu svog Schalkea.

„Nije to bila laka odluka i za mnogo toga mogu se zahvaliti DFB-u”, kazao je novopečeni reprezentativac BiH objašnjavajući odluku da u budućnosti nastupa za BiH, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

“Ipak, na kraju je je srce odlučilo i nadam se da će se moj san o nastupu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ispuniti”.

Sead Kolašinac bio je u kadru U-21 reprezentacije Njemačke na proteklom Evropskom prvenstvu, ali nije nastupao zbog problema sa povredom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti