Kolašinac na meti turskog velikana
FOTO - EPA

Fenerbahče želi bh. reprezentativca

Kolašinac na meti turskog velikana

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac u ovom prelaznom roku će najvjerovatnije napustiti redove Arsenala.

Iako sa Topnicima ima ugovor do ljeta naredne godine sve je izvjesnije da će Kolašinac u narednoj sezoni braniti boje novog kluba.

U Arsenalu prema pisanju otočkih medija ne računaju više na njega i pokušat će ga prodati, a navodno nekoliko je klubova zainteresiranih za uslugama bosanskohercegovbačkog reprezentativca.

Napoli i Bayer Leverkusen se od ranije povezuju sa Kolašincem, no nisu jedini. Naime, turki mediji pišu da se nalazi i na meti slavnog turskog kluba Fenerbahčea.

Pored Kolašinca na listi želja turskog velikana nalazi se još nekoliko igrača, a najzvučnije ime među njima je još jedan fudbaler koji je u prošloj sezoni nastupao za Arsenal. Radi se o Davidu Luizu.

Kolašinac je drugi dio prošle sezone odradio na posudbi u Schalkeu i nije imao ništa protiv ostanka u tom klubu, no s obzirom da je finansijska situacija u Schalkeu nakon ispadanja iz Bundeslige mnogo teška, od toga neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Kolašinac je u Arsenal stigao 2017. godine u transferu vrijednom 15 miliona eura, a za klub iz Londona odigrao je ukupno 113 utakmica i pritom je postigao pet pogodaka kojima je dodao i 15 asistencija.

Na kraju dodajmo da turski mediji sa Fenerbahčeom povezuju i Edina Višću te da bi u narednim danima mnogo toga trebalo biti jasnije po pitanju ovih špekulacija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Al. Ha
Stigao kao slobodan igrac( katastrofa)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi