Kolašinac zbog viroze kasni na pripreme reprezentacije
FOTO: EPA

Priključit će se sutra

Kolašinac zbog viroze kasni na pripreme reprezentacije

Fudbalska reprezentacija BiH danas se okuplja u Trening centru N/FSBiH u Zenici. 

Zmajevi će se u tradicionalnoj bazi pripremati za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu protiv reprezentacije Grčke, a ne treba napominjati koliko će susret u Atini biti važan u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Gotovo svi reprezentativci će se pojaviti danas u Trening centru N/FSBiH, izuzev defanzivca Seada Kolašinca koji je obavijestio selektora Mehmeda Baždarevića da će kasniti u Zenicu jedan dan zbog problema sa virozom.

Prilikom obraćanja novinarima selektor BiH je kazao da vjeruje da će Vranješ i Medunjanin, koji su zadobili povrede, biti spremni do nedjeljne utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi