Kolašincu dani odbrojani u Arsenalu, Arteta će mu se zahvaliti na kraju sezone?

Saka i Tirney imaju prednost?

Kolašincu dani odbrojani u Arsenalu, Arteta će mu se zahvaliti na kraju sezone?

E. Oštraković

U Arsenalu se uveliko pripremaju planovi za narednu sezonu.

Tako Mikela Arteta, nakon što je pobijedio koronavirus, sprema čistu u Arsenalu.

Iako je u posljednje vrijeme igrao jako dobro prvi na listi igrača koji će otići je Mustafi, a zajedno sa njim će i Sokratis.

Arsenal će ostaviti Davida Luiza, a tu je i Saliba koji će se naredne sezone pridružiti Arsenalu, kao i Pablo Mari koji bi trebao biti otkupljen. Naravno tu su još i Holding i Chambers kada je riječ o štoperima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Elneny i Mkhitaryjan će također napustiti Arsenal, jer za njih nema mjesta u igri kakvu želi Mikel Arteta.

Navodno će se klub zahvaliti i reprezentativcu Bosne i Hercegovine, Seadu Kolašincu, a razlog je prevelik broj povreda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GigantMostarski
Vrijeme je bilo. Nije los igrac, al nije ni dobar. Stalno povrijedjen, a hvali se izgledom. Ti jesi jak i napucan ko tenk, al si ko tenk koji se raspada iznutra kao sto je tvoje rame. I dalje ne mogu shvatit zasto covjek ne smrsa jer ovo je nogomet i bilo bi mu puno lakse. Snaga lezi u njemu i mogo bi onakvu snagu imat i s 10 kg manje jer je genetski snazan, ali ne tuljan radi na masi i zato je out svaku sezonu po par mjeseci.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi