FK Sarajevo za narednu sezonu računa na Dušana Hodžića
Hodžić je imao dobru polusezonu u dresu Čelika, te je pokazao da je sigurno jedan od najboljih bočnih igrača Premijer lige

Desni bek proveo polusezonu na posudbi u NK Čelik

FK Sarajevo za narednu sezonu računa na Dušana Hodžića · Saznajemo

D. Kurbegović

Fudbaleri Sarajeva nakon sjajne sezone i duple krune polako se okreću ka novim izazovima. Ljetna pauza neće biti duga, tako da će igrači ponovo brzo u pogon, kako bi se pripremili za prvo pretkolo Lige prvaka.

Nekoliko igrača poput Bekića, Mujakića, Kapića već je napustilo klub, a postoji mogućnost i da još neki igrači odu, budući da postoji veliko interesovanje klubova iz inostranstva za pojedine igrače.

Kao što je poznato u zimskom prelaznom roku FK Sarajevo posudilo je na šest mjeseci NK Čelik svoju trojicu igrača Bojana Pavlovića, Dušana Hodžića i Sanjina Lelića. Pavloviću je s krajem sezone istekao ugovor sa Sarajevom i on je prije dva dana potpisao trogodišnji ugovor s NK Čelik.

S druge strane Dušan Hodžić ima važeći ugovor s klubom s Koševa do ljeta 2020. godine, a kako saznaje SportSport.ba bordo klub računa na usluge ovog nogometaša, te će se isti pojaviti na prozivci nogometaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je imao sjajnu polusezonu u dresu Čelika, gdje je na visokom nivou odigrao 13 utakmica. Njegove kvalitete svakako da nisu sporne, a sve je sada do kluba, odnosno trenera i igrača kako će se stvari odvijati u narednom periodu.

Svakako da se će ova vijest teško pasti navijačima Čelika koji su bili oduševljeni igrama Hodžića i nadali su se da će pored Pavlovića i Hodžić ostati u Čeliku i za narednu sezonu, ipak ovaj nogometaš ima važeći ugovor sa Sarajevom i njegova obaveza je da se pojavi na prozivci nogometaša za narednu sezonu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Dobar momak ....vjerovatno treba potkovat sto bi tegeltija reko....nebi se bunili da ostane..sve u svemu sretno mu bilo gdje god posteno je odradio polusezonu
3 0
redbull
Ne da se usranom do potoka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi