13

Komentari (13)

Roodjeniiiiii
Dodjem kuci, konkretno sad u 3;20, polupijan, starom ostao tv upaljen, al jazeera balkan, kad tamo emisija o Veležu i uspjesima.o velezovim igracima koji su uspjeli u velikim klubovima,neprocjenjivo.... Bas je dobro voljeti FK Velež!!!!
rodjak
kako malo zaradjuju pa Sabrija je dobio novo auto samo za jedan mec sto je sudio kako mu Vico kaze
enko
Treba uvesti profesionalne sudije ,jer vidite 4 utakmice po 65o ,fina suma za nase uslove. Tada ce gospoda u crnom paziti sta rade ,pa kada zabrljas na biro,trazi posla.inace potreban je remont u svim segmentima NSBIH .
Kremenko
Sudjenje u PL je dno dna i veći je problem od terena. Savez i Vice hoće iovako mafijaško inkvizicijski, sudije su tu samo beskičnenjaci i kurve. Da hoće preko noći bi napravili sistem po kom bi se radilo pošteno i kvalitetno. Samo na kojem bi onda mjestu bio Borac?! Neće odgovara im ovo, a mediji su u mračnjaštvu.
Mackintosh
Nedovoljno. Suci su najbolji dio bh-nogometa. Uvjerljivo! Jedino sto i vrijedi. Igraci, treneri i klubovi su amaterski. Igraci se ne mogu nigdje prodat, klubovi ispadaju od moldavskih amatera, treneri forsiraju nogomet od prije 50 godina.
Ajax11
A koliko od Vice ?
salt_city
malo su plaćeni, i u nasoj ligi i u evropi, bukvalno svako ih moze kupit..
Furioza1999
Kupit ce ali one prodane duše, jbg svako ce ovdje svakog prodati za pare kakvi nas vode takvi smo i mi jbg sve rade veze i pare tako je to i ostat ce tako u cijeloj Yugi
zgembo.popuslic
@salt_city kako bolan malo placeni? 600km jedna utakmica puta 4 tekme u mjesec dana eto mu 2500km. Ne mora nista drugo radit, a radno vrijeme mu sat i po sedmicno. Plus dnevnice plus putni troskovi.
enko
U tih 600 nema dnevnica i putnih troskova ali je za 1,5 sati previse.pa rudar u rudniku za mjesec zaradi koliko ovi za 2 tekme.nije realno to im je hobi,i jos zaje*avaju koga hoce i za koga im se naredi.
salt_city
Niste shvatili, naravno da im je to i previše s obzirom da su ****a većinom, ali mislio sam malo je s obzirom na mogućnost kupovine utakmica za relativno male novce..
PRESEDAN
A dnevnice,kad sude Evropu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti