Koliko će Luka Jović zarađivati u Real Madridu?

Ugovor iz snova

Koliko će Luka Jović zarađivati u Real Madridu?

Danas je Sky Sports saopštio da je Luka Jović realizovao svoj transfer iz Eintracht Frankfurta u Real Madrid.

Transfer je navodno vrijedan tačno 60 miliona eura, od čega će 48 miliona pripasti Eintrachtu, a 12 Benfici, iz koje je Jović prije dvije godine stigao u Frankfurt - prvobitno na posudbu, ali je njemački klub prošlog mjeseca iskoristio opciju otkupa.

Navodno je Luka Jović već potpisao petogodišnji ugovor sa Real Madridom, a njegov transfer bi trebao biti ozvaničen naredne sedmice.

Izvori Sky Sportsa tvrde da je Jović potpisao ugovor vrijedan 50 miliona eura što znači da će godišnje zarađivati okruglo 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mladi Luka Jović, inače rođeni Bijeljinac, je ove sezone odigrao 47 utakmica za Eintracht u svim takmičenjima, postigao je 27 golova i upisao sedam asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Nek si ti napisao da je on rodjen u Bijeljini ostalo nije ni bitno. Glupost je ponavljati te stvari,napisi Srbin i neces uvrijediti nikoga a ovako vrijedjas obe strane. Manite se politickih frakcija dajte nam malo vise sporta ,sportskih novosti.
10 2
Naser
propast ce ko zeton
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi