10

Komentari (10)

Hasimaga
Liga prvaka pa Evropa liga, sretno bordo divovi, a ljubomorne duse ....
Dajdzevada
A reket miševi...novci ? ostaju na adresi bulevar kulina bana...beskucnici
Mostar
Kog ce Sarajvo izbacit bate Borisova nikad Mozda ni tad
Kupi_Lee
Od ovih para, FK Sarajevo može kupiti Grbavicu i od nje napraviti parking.
AnijakManjo
nanKe
pa mozda Sarajevo uzme evropa ligu protiv slavnog Mančesta u finalu, pa skupi novce i kupi recimo zelju i olimpika pa napravi najjaču ekipu na balkanu i ostavi ime FK Sarajevo jer to je klub cijelog glavnog grada.
ArminA
To sto se zovu FK Sarajevo ne znaci da su glavni. Ne treba zametati historiju kada je rijec o drugim klubovima . Recimo jedan radnicki klub kao sto je Zeljeznicar ,pa svi ti pokusaji da se klub ugasi i da opstane samo FK Sarajevo. Mogu da se zovu po glavnome gradu ali to ne znaci nista.
vanja8
Koje vi gluposti pisete...
dragonBH
ma samo nek uloze u svoje bjedno kosevo da nam ne prljaju bilino, da ne budi migranti ko sad.. imaju najbolju ekipu, al su sranje od kluba
AnijakManjo
Bajke su na trecem spratu, cuj kupi Zelju idi ubise ne trosi zrak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.