9

Komentari (9)

kibicer
Površnih komentara na još površniji članak nikad dosta! Budžet RS odvaja pare za sport, ministarstvo sporta raspodjeljuje pare kolektivima. Uvijek je Borac dobijao više u odnosu na ostale klubove i kada je bila druga stranka na vrhu. Razlog je taj što je Borac u odnosu na druge klubove daleko najtrofejniji, ima najvecu infrastrukturu, takođe je najveći sportski kolektiv u RS. SS vašem licemjerstvu nema kraja, do juče hvalite i želite svu sreću a danas blatite, jednom rječju blage veze nemate o sportskom novinarstvu !
TiTu
Nemas ti blage veze . Znaci Borac nekad osvajao pa sad dobija za to zasluge. Toliko o tome da se drugi klub digne . Nije to samo slucaj sa BL vec i u citavoj drzavi . Manji klubovi su prepusteni sami sebi ,pa neki koji postoje preko 100 godina bivaju ugaseni ili se grko bore za opstanak. Bolje ulagati u LGBT parade a ****s sport ...
kibicer
Ako je iko dobijao pare i imao najbolje uslove u čitavoj BIH to je čelik! Šta je taj klub uspio da uradi - ništa!
Gs25
Mi u Hercegovini na respiratorima
zgembo.popuslic
Haj sto se politika mijesala u sport al apsurd je da jedan klub dobije 3 miliona a ostala 3 kluba dobiju 300 hiljada a dva od ta tri kluba igrala isti rang takmicenja kao i Borac (2019 godina) al svi znamo zasto je to tako
felix__27
Sve ih suspendovat,Borac izbaciti iz EL jer mjesanje politike u sport ne ide ... To je Politicki klub kojim upravlja mile dodik.... Dokazano!
Hellas
onda po lige moras izbaciti, svakih par mjeseci neko dobija drzavne pare :)
ters_bosanac
Sramota. Umjesto da podjele podjednako na sve klubove, ovako... Kao da je Borac jedini pravi klub u RS. Šta reći, koju posluku porati ???
milivoje
Strašno,budžetske pare građana RS trošiti na ovakav način,mješanje politike u sport,doživotna suspenzija fudbala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.