Koliko zaboravljenih asova na jednom mjestu!

Sjećate li ih se?

Koliko zaboravljenih asova na jednom mjestu!

Indijska liga broji samo osam klubova, ali u njima nastupa ogroman broj nekadašnjih zvijezda evropskog i svjetskog fudbala.

Danas je odigrana utakmica između Pune Cityja i Delhi Dynamosa, koja je našu pažnju privukla ne zbog rezultata, već zbog sastava dvaju klubova.

Zaista je zanimljivo vidjeti koliko 'zaboravljenih asova' nastupa u indijskim klubovima. Na ovoj utakmici su nastupili Adrian Mutu, Tuncay Sanli, Didier Zokora, Kalu Uche, John Arne Riise, Florent Malouda...

Još kada svemu tome dodamo da je igrač-trener Delhija jedan Roberto Carlos, brzo dobijemo želju da potražimo neki dobar stream.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.