Koljić i družina svjedočili majstoriji: Asistencija zasjenila golove
(Foto: Screenshot) Craiova je danas upisala četvrti poraz u prvenstvu ove sezone, pošto je Botosani bio bolji zahvaljujući golovima Fabbrinija i Fulopa

Fantastičan potez Romana

Koljić i družina svjedočili majstoriji: Asistencija zasjenila golove

Teme:

Ekipa Craiove je danas gostovala kod Botosanija u posljednjoj utakmici 16. kola rumunskog šampionata i pretrpila poraz rezultatom 2:1.

Bh. napadač Elvir Koljić se našao na terenu od prve minute, ali ovaj put nije uspio postići gol za svoju Craiovu. Ipak, fudbaleri Craiove su morali biti impresionirani asistencijom Mihaija Alexandrua Romana za drugi gol Botosanija.

Napadač domaćih je došao do lopte na desnom boku i majstorski, "rabonom, ubacio loptu pred gol Craiove, a njegov saigrač Fulop je natrčao i matirao golmana gostiju u 36. minuti susreta.

Prvi gol Botosanija je bio djelo Fabbrinija, dok je utješni pogodak za Craiovu postigao Matieu u 79. minuti utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi