Koljićev saigrač namjerno nokautiran, Martić se molio za njega dok je unošen u vozilo hitne pomoći
(Foto: Screenshot) Incident se desio u 10. minuti susreta. Mladi Mihaila je ostao nepomično ležati na zemlji, a Rus je dobio direktan crveni karton.

Jezive scene u Rumuniji

Koljićev saigrač namjerno nokautiran, Martić se molio za njega dok je unošen u vozilo hitne pomoći

Teme:

Craiova je nastavila niz pobjeda i u 14. kolu rumunskog šampionata, a naš Elvir Koljić je nastavio svoj golgeterski niz.

Tako je Craiova slavila u gostima kod Poli Iasija rezultatom 0:3, a Koljić je bio strijelac trećeg gola za svoju ekipu.

Ipak, situacija o kojoj se trenutno najviše priča u Rumuniji se desila u 10. minuti susreta, kada je fudbaler Poli Iasija, Rus, čini se namjerno udario u glavu Valentina Mihailu koji ga je zaobilazio.

Mladi 18-godišnji Mihaila je odmah izgubio svijest, a Rus je dobio direktan crveni karton.

Sve je izgledalo veoma ozbiljno, Mihailini saigrači su bili izuzetno potrešeni, a uskoro je stiglo i vozilo hitne pomoći koje je mladog fudbalera prevezlo do bolnice.

Koliko je ozbiljna bila situacija svjedoče i kadorvi zabrinutih fudbalera Craiove, dok je nekadašnji fudbaler Rijeke Ivan Martić kleknuo na teren kako bi se pomolio za svog povrijeđenog saigrača.

Nadajmo se da će sa mladim Mihailom sve biti u red...

Top Komentari

ArminA
Zabraniti dozivotno bavljenjem bilo kojim sportom,fuj!!!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi