Koljić junak Craiove
Foto: Universitatea Craiova

Dva gola bh. napadača

Koljić junak Craiove

Od minulog vikenda fudbal se igra i u Rumuniji. Danas je krenulo četvrto kolo doigravanja, odnosno nadmetanja u play-off grupi, a sastali su se Craiova i Astra.

Craiova je na domaćem terenu uspjela slaviti rezultatom 2:1, no do pobjede je došla tek u sudijskoj nadoknadi, i to zahvaljujuću povremenom bh. reprezentativcu Elviru Koljiću.

Prvo poluvrijeme ovog duela proteklo je bez većih uzbuđenja, pa se tako na golove čekalo tek do 60. minute. Vodstvo je Craiovi donio upravo Koljić, no u međuvremenu, tačnije u 71. minuti, Astra je uspjela izjednačiti preko Baicua.

I kada se činilo da će utakmica biti okončana neriješenim rezultatom, na scenu je stupio ponovo Koljić koji je sjajno reagovao u šesnaestercu gostio i pogodio za 2:1. To je ujedno bio i konačan rezultat.

Koljić je za Craiovu odigrao cijeli meč, baš kao i na drugoj strani Daniel Graovac.

Top Komentari

Benjamingst
Bravo ako Bog da, nazad u Reprezetaciju!!!!
4 0
tuzlaak
Imal kakvih video snimaka jbte?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi