Koljić na vrhu liste strijelaca: Pet utakmica, šest golova

U sjajnoj formi

Koljić na vrhu liste strijelaca: Pet utakmica, šest golova

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač Elvir Koljić u fantastičnoj je formi, a sinoć se ponovo upisao u listu strijelaca.

U okviru 5. kola rumunskog šampionata Craiova je slavila na gostovanju kod Argesa 2:1, a drugi pogodak za trenutnog lidera postigao je nekadašnji napadač Krupe.

Stigao je tako Koljić do brojke od šest postignutih pogodaka i osamio se na čelu liste strijelaca rumunskog prvenstva.

Iza njega sa pet postignutih pogodaka nalazi se napadač Steaue Dennis Mann, dok je na trećem mjestu sa isto toliko pogodaka Koljićev saigrač Alexandru Cicaldau.

Zanimljivo je i to da je bosanskohercegovački napadač postizao pogotke u svih pet susreta, odnosno na četiri je postigao po jedan, dok je u duelu sa Viitorul Constantom posstigao dva pogotka.

Učinak za svaku pohvalu, a s obzirom u kakvoj formi se nalazi, očekujemo da svoj golgeterski niz nastavi i u narednom kolu.

Promo

Top Komentari

nije.suplja
Dobar momak, fali igranje u jacoj ligi da bude zvijer
2 0
GMOkokoshka
Majstor
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi