Koljić odabrao tri najdraža napadača, želi biti nasljednik Edina Džeke

Želi da se vrati u staru formu

Koljić odabrao tri najdraža napadača, želi biti nasljednik Edina Džeke

E. Škorić

Elvir Koljić se oporavio od teške povrede koju je zadobio prošle godine i uspješno se vratio na terene.

Koljić je imao status reprezentativca BiH i igrao je u životnoj formi do nesretne povrede na jednoj utakmici svog kluba Universitatee Craiove u Rumuniji.

“Znam da svi jedva čekaju da budem kao prije. I ja to želim, ali je teško. Ne mogu biti na 100 posto nakon deset mjeseci bez fudbala. Osjećam se veoma dobro, ali mi je potrebno malo vremena da se vratim u vrhunsku formu”, kazao je Koljić za zvanični sajt rumunskog kluba.

Nekadašnji napadač Krupe, Borca i prijedorskog Rudara se nada da će jednog dana biti nasljednik Edina Džeke u bh. reprezentaciji za koju je odigrao četiri meča.

Također, odabrao je i svoja tri najdraža napadača, među njima dakako i napadač Intera.

“Moji najdraži napadači su Edin Džeko, Zlatan Ibrahimović i Ronaldo. Ne znam koliko se mogu upoređivati sa njima, ali mislim da vrhunski napadač mora imati malo od svakog od njih. Džeko je nevjerovatan fudbaler, vrhunski je čovjek, upoznao sam ga u reprezentaciji i želim ga naslijediti u reprezentaciji kada se oprosti. Nadam se da mogu zauzeti njegovo mjesto, ali je i dalje dug put do toga. Moram igrati mnogo bolje u Rumuniji kako bih dobio mjesto u reprezentaciji“, poručio je Koljić.

Promo

Top Komentari

CrveniBar
Pa ako mislis da mozes to znaci da i radis i treniras, a svi bi mi voljeli da budes i bolji od ronalda! Sretno
5 0
zgembo.popuslic
Moras imati menadzera sa puno love koji ce platiti ovim uhl****ma iz saveza da te pozovu jer si ti igro i vise nego dobro prije povrede pa su jedva nekako uspjeli da te nekako pozovu i da odigras ta cetiri meca a zasluzio si puno vise
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi