Prvi čovjek Craiove: Nedostaje nam Koljić

Prvi čovjek Craiove: Nedostaje nam Koljić

A. Beganović

Craiova, čije boje brani i bosanskohercegovački napdač Elvir Koljić, plasirala se u polufinale rumunskog Kupa.

U četvrtfinalu je Craiova s minimalnih 1:0 savladala Chindiju, a iako se najavljivao povratak Koljića nakon povrede baš u ovom susretu, to se nije dogodilo.

Zadovoljni su u Craiovi zbog prolaska u polufinale, no predsjednik kluba Sorin Cantu još jednom je istakao da Koljić strašno nedostaje ekipi.

"Naša pobjeda je zaslužena, imali smo dovoljno prilika. Ekipa mora shvatiti da imamo fantastičnu šansu za osvajanje Kupa. Ove godine ne smijemo propustiti osvajanje jednog trofeja. U prvenstvu ne stojimo dobro, ali u Kupu je druga priča. Dva su cilja, osvojiti prvnstvo i Kup, pa ćemo vidjeti", rekao je Cartu.

Potom je prvi čovjek kluba govorio i o bosanskohercegovačkom napadaču čiji povratak u Craiovi željno iščekuju.

"Nedostaje nam Koljić, nema se tu šta mnogo za reći. On je igrač kojeg prati peh. Povrede proizilaze iz njegove zelje da se dokaže, da istakne svoje kvalitete", zaključio je Cartu.

Top Komentari

K79
Pa jel to znaci da se ponovno povrijedio jbt !
1 0
Majan
Koljić treba otići iz te mesarske lige, Belgija ili Nizozemska bi bile dobar izbor.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti