Povreda je prošlost: Koljić u utorak na terenu

Povreda je prošlost: Koljić u utorak na terenu

A. Beganović

Sjajni bosanskohercegovački napadač Elvir Koljić vraća se na teren, objavili su danas rumunski mediji.

Nakon loma noge na meču Craiove i Pol Iasija početkom oktobra prošle godine te višemjesečnog oporavka za Koljića stižu sjajne vijesti.

Naime, kako pišu rumunski mediji bosanskohercegovački napadač će u utorak kada Craiova igra susret četvrtfinala Kupa sa Chinidijom, upisati prve minute nakon pomenute povrede.

Podsjetimo, prije povrede Koljić je bio ponajbolji igrač tamošnjeg prvenstva. U šest odigranih mečeva postigao je isto toliko pogodaka i zahvaljući njegovim sjajnim partijama Craiova je u tom periodu bila na liderskoj poziciji.

Njegove dobre igre nisu ostajale nezapažene, a da nije došlo do povrede, gotovo sigurno bismo ga danas gledali u dresu kijevskog Dinama koji ga je bio spreman dovesti u svoje redove.

Top Komentari

PatriotaBiH
Elvire puno srece u karijeri.Da zabijas u klubu a i u repki i da se veselimo tvojim uspjesima.
5 0
Puno srece Koljicu, da opet budes onaj isti kao sto si igrao prije povrede, samo ima jedna bojazan, da ce Koljic ulaziti pod strahom u duele sa igracima, jer povreda je mozda ostavila traga na njemu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi