Koljić ponovo na terenu, prvi čovjek Craiove poručio: Dugo sam čekao ovaj trenutak
Koljić nakon više od šest mjeseci ponovo na terenu

Bh. napadal pauzirao šest mjeseci

Koljić ponovo na terenu, prvi čovjek Craiove poručio: Dugo sam čekao ovaj trenutak

A. Beganović

Nakon šest mjeseci pauze zbog teške povrede bosanskohercegovački napadač Elvir Koljić vratio se na teren.

Naime, Koljić je odigrao posljednjih desetak minuta derbija rumunskog prvenstva između Steaue i Craiove u kojem nije bilo pobjednika (0:0).

Njegov povratak na teren označava ujedno i njegovu veliku pobjedu, a zadovoljni su i u Craiovi čiji predsjednik je za rumunske medije izjavio:

"Dugo sam čekao Koljića, svidio mi se način na koji je igrao, mislim da je imao pozitivan stav", izjavio je Sorin Cartu.

Podsjetimo, Koljic je povrijeđen (lom noge) prije šest mjeseci u meču Craiove i Poli Iasija, a njegov oporavak bio je teži od očekivanog. Očekivalo se da će se na teren vratiti početkom marta, no kako pišu rumunski mediji, tokom oporavka je osjetio bolove u mišićima zbog čega je i odgođen njegov povratak na teren.

Propustio je bosanskohercegovački napadač 23 meča, a prije povrede igrao je u izvrsnoj formi i bio je pred transferom u kijevski Dinamo.

Top Komentari

user1605368976
Sretno !
4 0
Mowzilla
Da budes aBd jos jaci Elva ⚜️
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi