11

Komentari (11)

svasta
Slab napadac dzaba vam komentari nikad dobar golgeter nesmije promasiti gol kao sto je on kada mu je Visca asistirao a bio je sam! Nema od njega hl****!
TiTu
Momak je igracina ,vrijeme ce to pokazati. Protiv poljske se dosta trudio ,trcao i pokazao je zelju za uspjehom. Nije slucajno u reprezentaciji,mentalno je jak jer se je i nakon 2 teske povrede opet vratio i bio jos jaci. Zamisli da napadac zabije svaku sansu koju dobije ,jos da ne pricamo da mu je prva utakmica u drzavnom dresu. Dajte covjeku vremena ,Dzeko je jos tu ,nauciti ce od njega mnoge stvari koje mu nedostaju. Iskustvo ce doci godinama ,za mene je on prvi izbor za napadaca poslje Dzeke .
green_dragon
Cuj ovih DVOZUBIH fudbalskih strucnjaka sa komentarima.....hahahaha
xavi26
hahari sa komentarima, sta ste to vi u zivotima napravili!?
user1597849779
Ko ovoga u repku zovnu...
tuzlaak
Odlican napadac... ne mozes na osnovu jedne utakmice suditi.. ja bih volio da mu se da prilika
Mepa
Realno los je bio skoro svaki duel je gubio. Razlog je vjerovatno sto sve igro okrenut ledjima gdje nije jak. Da se znao pozicionirat i da prije bude okrenut naprijed gdje je mnogo jaci i brzi. Sigurno je da bi ostavio bolji dojam.
Tz_Niko75
Mozda nisi dovoljno gledao utakmicu. Ja sam pratio preko DAZN i njihovi experti kazu da je bio jedan od boljih. Jedino sto je promasio cist zicer, mada je lijepo gadjao. Koljic je odlican igrac i u toj utakmici je osvojio 85% duela sto stoji u zvanicnoj statistici i cak je Penal sviran na njemu. Civic je Rupa, Hajradinovic takodje a Bogami i Besic. Svi ostali su O.K. sem Pjane i Dzeke koji su svjetska klasa.
fantasma
Zato bazen ne mozes pogoditi
Samoiskreno
Pokvareni traktor
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti