Oglasili se i iz Pol Iasija: Izražavamo duboko žaljenje zbog povrede Elvira Koljića

Oglasili se i iz Pol Iasija: Izražavamo duboko žaljenje zbog povrede Elvira Koljića

A. Beganović

Teška povreda bosansohercegovačkog reprezentativca Elvira Koljića i najboljeg strijelca rumunske lige i dalje je glavna vijest u Rumuniji.

Koljiću je nakon starta Mihalachea pukla fibula i po svemu sudeći za njega je završena sezona, a nakon što se oglasio igrač koji je povrijedio bh. reprezentativca jutros je isto uradio i njegov klub Pol Iasi.

Iz kluba su izrazili duboko žaljenje uz želje za brzim oporavkom, te su naglasili da njihov igrač nije imao namjeru povrijediti Koljića.

"Izražavamo duboko žaljenje zbog povrede Elvira Koljića nakon dulea u koji je bio uključen i naš igrač Ovidiu Mihalache", naveli su iz Pol Iasija i dodali:

"Na kraju meča naš igrač se javno izvinio povrijeđenom igraču i predstavnicima Craiove tvrdeći da je imao namjeru igrati na loptu što su potvrdili i snimci iz nekoliko uglova. Naš igrač je rekao i da nije oštar o čemu svjedoči i činjenica da je u svojoj 20-godišnjoj karijeri dobio samo jedancrbeni karton".

Promo

Top Komentari

OR7
ma nek se hebu sad,Koljića neće biti za dugo ,a i kad se vrati pitanje je hoće li ikad više biti isti igrać,....želim mu sve najbolje i brz oporavak....
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi