10

Komentari (10)

Chupy
Svaka cast, i zelim da Krupa dobije taj novac. To je kao da Manchester proda igraca za 500 miliona. Aliiii, ako neko zna, neka mi odgovori. Je li sav novac ide Krupi, ili oni muljatori u fudbalskom savezu prisvoje dio kolaca itd itd?
Hix
Je*i mi zenu koljicu
AmarBolan
Volimo te Koljicu!
Zenicanin
Vrijeme je za Koljica da ide napred, momak strasno igra
Cataluna
Svi dobijaju procente od igraca,samo zeljo izvisio
MangasColoradas
@Cataluna Zeljo izvisio?Pa oni su dobili i previse s obzirom koliko su ulozili u Dzeku.Parazitiraju godinama od transfera igraca u cijem razvoju nisu imali nikakvu ulogu.Vrijedjali ga,ponizavali i prodali na kraju za 50 hiljada i rekli kako je to premija za takvog igraca.Da nije bilo Pliseka i Magata i da je zavisio od Zelje Dzeko bi danas bio konobar u Buca Potoku.
Bordobjeli
A Želji imal šta za želja, pitam za jarana.
19211921
Krupi milion nevjerovatna cifra
gallardo.la
Nije samo Krupi drug, i za Sarajevo je to fina cifra. Zeljo te pare nije vidio od transfera Dzeke u City
19211921
Nazalost slazem se. Ali pogotovo kad je miliun eura za Sarajevo ogromna cifra, zamisli sta znaci Krupi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.