Koljić u srijedu u Belgiji

Transfer dogovoren

Koljić u srijedu u Belgiji

Samir Mlaćo

Elvir Koljić je na izlaznim vratima FK Krupa. Sinoć je sjajni napadač donio svom timu bod na teškom gostovanju kod FK Željezničar, a već u srijedu bi trebao biti u Belgiji.

Naime, nakon što obavi ljekarske preglede, Koljić će potpisati ugovor sa belgijskim Wassland Beverenom, trenutno 14-plasiranim timom Jupiler lige Belgije.

Krupa će dobiti i određeno obeštećenje, a Koljić se priključiti sada bvšem saigraču Aleksandru Vukotiću, koji je ovog ljeta napustio Krupu i stigao u Belgiju.

U dosadašnjem dijelu Premijer lige Koljić je postigao osam pogodaka, a prethodno je boravio na posudbu u Lech Poznanu, međutim zbog povrede se nije naigrao i na kraju se vratio u redove bh. premijerligaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

DeroVolk
sretno majstore!
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti