Koljić uspješno operisan u Barceloni

Slijedi duga pauza

Koljić uspješno operisan u Barceloni

Elvir Koljić, napadač koji je nedavno upisao prve zvanične minute za reprezentaciju BiH, podvrgnut je operativnom zahvatu.

Golgeter rumunske Craiove je na meču protiv Armenije nedugo nakon ulaska u igru zadobio povredu, koja je ispostavila težom nego što se u prvi mah činilo, a operativni zahvat je odrađen u Barceloni.

Saopštila je to i Craiova na svojoj zvaničnoj stranici, navodeći kako je sve prošlo u najboljem redu, te da se povratak bh. napadača na terene očekuje sredinom augusta.

Putem društvenih mreža Koljiću su mnogi poželjeli brz oporavak, uključujući i njegove saigrače, a svima se zahvalio na podršci poručivši pritom: "Vidimo se uskoro..."

View this post on Instagram

Vidimo se uskoro 🦁💪🏽

A post shared by Elvir Koljić (@elvirk7) on

Koljića je, kako je objavljeno, u Barceloni operisao ugledni ljekar Ramon Cugat.

Reprezentativac naše zemlje je ove sezone pravi hit u Rumuniji. U ovu zemlju je stigao na mala vrata, iz Krupe, ali vrlo brzo je pokazao o kakvom fudbaleru se radi postigavši 12 pogodaka na 17 prvenstvenih utakmica. Pritom je i tri puta asistirao.

Njegovo će svakako biti hendikep za Craiovu, pogotovo iz razloga što su pred ovim timom u prvenstvu iznimno važne utakmice protiv Steaue, Astre, CFR Cluja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi