Potvrdili iz kluba: Obistinile se crne slutnje za Koljića

Vraća se tek krajem godine

Potvrdili iz kluba: Obistinile se crne slutnje za Koljića

Za bh. napadača Elvira Koljića sezona je i definitivno završena, potvrdili su iz Craiove.

Golgeter rumunske Craiove je na nedavnoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Armenije zadobio povredu, a iako u prvi mah nije djelovala ozbiljno, pregledi kojima je naknadno podvrgnut pokazali su drugačije.

Koljić je, naime, doživio ropturu bedrenog mišića dužine 1 cm, a posljednje informacije iz Rumunije govore da je za njega sezona završena i da bi se na teren trebao vratiti tek u oktobru.

"Koljića čeka operacija, ne računamo na njega. Na teren bi se mogao vratiti tek u oktobru", izjavio je prvi čovjek Craiove Sorin Cartu, prenose tamošnji mediji. 

Odsustvo novopečenog reprezentativca BiH će svakako biti hendikep za Craiovu, pogotovo iz razloga što su pred ovim timom iznimno važne utakmice protiv Steaue, Astre i CFR Cluja.

Koljićeva rumunska epizoda startala je u ljeto prošle godine, a do sada je za Craiovu postigao ukupno 12 pogodaka u 17 ligaških utakmiac. Na svom kontu također ima i dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti