Koljiću propao transfer u Belgiju, karijeru nastavlja u Španiji ili Turskoj

Na izlaznim vratima Krupe

Koljiću propao transfer u Belgiju, karijeru nastavlja u Španiji ili Turskoj · Saznajemo

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Povremeni bh. reprezentativac Elvir Koljić u narednih nekoliko dana najvjerovatnije će napustiti Krupu, a činilo se da je njegov odlazak u belgijski Wassland Beveren završena stvar.

Belgijski mediji objavili su prije nekoliko dana da će Koljić doputovati danas u Belgiju gdje će odraditi ljekarske preglede, a zatim potpisati za Beveren. Međutim, od toga neće biti ništa jer je dogovor propao u posljednjem trenutku.

Kako neslužbeno saznajemo Krupa je trenutno u pregovorima sa dva kluba iz Španije i Turske, te će do kraja prelaznog roka najvjerovatnije biti poznato gdje će Koljić nastaviti svoju karijeru.

Koljić je na početku nove sezone Premijer lige BiH pokazao da se radi o sjajnom napadaču jer je na osam utakmica postigao čak osam golova. Prošle sezone bio je na posudbu u Lech Poznanu, ali zbog teške povrede nije uspio da se nametne u poljskoj ekipi, te se vratio u Krupu.

Top Komentari

AfrikaPaprika
Nabijaju cijenu
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti