Kolonija zvijezda u MLS-u: Stiže i Radamel Falcao
Foto: EPA

Monaco ga pušta

Kolonija zvijezda u MLS-u: Stiže i Radamel Falcao

M. Šljivak

Kolumbijski napadač Radamel Falcao (32) karijeru bi mogao nastaviti u američkoj MLS ligi.

Kako navodi kolumbijski Antena 2 Deportes, ekipa Atlanta Uniteda poslala je ponudu na adresu 32-godišnjeg napadača kojeg žele dovesti nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Na stolu je Falcao četiri miliona eura godišnje, kontakti su već uspostavljeni i sada se očekuje odgovor ovog fudbalera.

Falcao je trenutno igrač Monaca sa kojim ga ugovor veže do 2020. godine. Međutim, Kneževi su ga spremni prodati ukoliko dođe prava ponuda i vrlo je moguće da ćemo Falcao od ovog ljeta gledati u MLS-u.

Tokom karijere sjajni Kolumbijac je važio za jednog od najatraktivnijih fudbalera svijeta, a nosio je dres velikana svjetskog fudbala.

Počeo je u prvom timu River Platea, a zatim je igrao za Porto, Atletico Madrid, Manchester United, Chelsea i Monaco.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi