Kolumbijac se igrama na Mundijalu "prodao" u Napoli?

Arias bi mogao napustiti PSV

Kolumbijac se igrama na Mundijalu "prodao" u Napoli?

Kolumbijski reprezentativac Santiago Arias iza sebe ima veoma dobro odigrano Svjetsko prvenstvo, koje mu je širom otvorilo vrata velikog transfera.

Ovaj 26-godišnjak iz PSV-a nalazi se na meti Napolija, koji je za njega već ponudio 15 miliona eura. Međutim, klub iz Eindhovena je odbio ponudu insistirajući na većem obeštećenju.

Italijanski mediji tvrde da će Napoli 'podebljati' ponudu na 20 miliona eura, što bi PSV-u trebalo biti dovoljno da ga pusti u Italiju.

Santiago Arias je iz domovine u Evropu stigao 2011. godine kada je potpisao za Sporting, a član PSV-a je od 2013. godine. Iste godine je i debitovao za reprezentaciju svoje zemlje, za koju je do sada odigrao 45 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti