Kolumbijci zabrinuti za Jamesa Rodrigueza

Ozbiljna povreda?

Kolumbijci zabrinuti za Jamesa Rodrigueza

Reprezentacija Kolumbije je pobjedom nad SAD-om (2:0) započela nastup na Copa Americi.

Ipak, Kolumbijci ne mogu biti potpuno zadovoljni obzirom da je ponajbolji fudbaler ove reprezentacije James Rodriguez doživio povredu zbog koje je izašao u 68. minuti.

Nakon duela sa Bradleyjem, James je završio na travi i uhvatio se za rame. Fudbaleru Real Madrida se odmah ukazala ljekarska pomoć, ali više informacija o težini povrede za sada nema.

Mediji u Kolumbiji zabrinuti su za Jamesa Rodrigueza i za svoju selekciju, koja bi bila znatno oslabljena ukoliko bi sjajni fudbaler propustio ostatak prvenstva Južne Amerike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi