Kolumbijci žele Hrvatskoj preoteti Dalića

Svjesni su da ga teško mogu dobiti

Kolumbijci žele Hrvatskoj preoteti Dalića

Zlatko Dalić postao je apsolutni hit nakon što je nogometnom reprezentacijom Hrvatske osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Bivši nogometaš Veleža je pokorio čitav svijet svojim jednostavnim i efikasnim nogometom, a sve to je rezultiralo velikim interesom za njegove usluge, pa ga Hrvatskoj sada želi preoteti i - Kolumbija.

Nakon šest godina klupu kolumbijske reprezentacije je napustio Jose Pekerman, a tamošnji mediji kao mogućeg nasljednika spomenuli su i Dalića. Isto tako pišu da će selektora Hrvatske biti teško dobiti zbog visoke cijene, ali napominju da je veliki san Saveza...

Osim Dalića, spominju se još neka ugledna imena, poput Guusa Hiddinka, Juana Carlosa Osorija i Carlosa Queiroza...

Jasno je kako će se Kolubmijci na kraju morati okrenuti drugim opcijama, budući da je Dalić još ranije saopštio kako ostaje vjeran Hrvatskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi