Komarčević: Pobjeda ne dolazi u pitanje

Kapiten Mladosti pred meč sa Sutjeskom

Komarčević: Pobjeda ne dolazi u pitanje

D. Vejo

Za vikend se igra 20. kolo Prve lige Republike Srpske, a ekipa Mladosti iz Velike Obarske sprema se za meč sa Sutjeskom koja im dolazi u goste.

Nakon što su remijem u Gradišci izgubili prvu poziciju na tabeli, fudbaleri Mladosti nove pobjede i povratak na čelnu poziciju tražit će u narednim susretima. Ovog vikenda sastaju se sa osmoplasiranom ekipom na tabeli, a to je Sutjeska iz Foče koja im dolazi u goste. O samom meču i očekivanjima od istog, pričali smo sa kapitenom tima iz Velike Obarske.

"Naredni meč igramo kod kuće. Svakako da je cilj jedan i jedini, pobjeda. Ništa drugo ne dolazi u obzir kako bismo se što ekspresnije vratili na tu prvu poziciju koja vodi u Premijer ligu BiH. Moramo biti maksimalno skoncentrisani tokom čitavih 90 minuta kako bi uzeli sav plijen", rekao je za SportSport.ba igrač Mladosti, Dragiša Komarčević.

U utakmicu sa Sutjeskom igrači Mladosti ulaze nakon boda osvojenog u Gradišci.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Svi smo zdravi i spremni za predstojeći meč. Nema povreda što je najbitnije tako da idemo po novu pobjedu i nova tri boda", dodaje kapiten Mladosti.

Meč 20. kola između Mladosti i Sutjeske igra se sutra od 14.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi