Komedija na Etihadu: Nisu znali ko je čovjek što je ušao u svlačionicu

Gundoganov novi imidž zbunio saigrače

Komedija na Etihadu: Nisu znali ko je čovjek što je ušao u svlačionicu

E. Čaušević

Sezona u Engleskoj završava se ovog vikenda utakmicama posljednjeg 38. kola, a novi prvak ekipa Manchester Cityja igra u gostima protiv Southamptona.

Građani su prije nekoliko kola osigurali osvajanje titule, a prošle sedmice su istu proslavili na Etihadu sa svojim navijačima. Atmosfera u svlačionici Cityja je sjajna, a to pokazuje i fotografija koju je na Facebooku objavio Vincent Kompany.

Naime, engleski mediji prenose da je Ilkay Gundogan unio totalnu pometnju na jutrošnjem treningu kada se pojavio s novim izgledom. Brkovi na njegovom licu su ga totalno promijenili, a navodno mnogi igrači Cityja su mislili da je to neki čovjek koji je slučajno tu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti