Komedija na francuski način

Lopta ostala u blatu

Komedija na francuski način

M. Šljivak

PSG je jučer pobijedio Niort s 2:0, te se plasirao u četvrtfinale francuskog Kupa.

Golove su Parižani postigli u finišu meča. Pastore i Cavani su pogađali u posljednjih 15-ak minuta, a meč je odigran po veoma lošem vremenu i terenu.

Tako je brazilski fudbaler Lucas Moura na zanimljiv način ostao bez gola u ovom meču. Šutirao je prema praznog golu, ali lopta je u blatu zastala pred samom linijom gola. 

Niko nije mogao da vjeruje šta se desilo. Ni Edinson Cavani nije uspio da je pošalje u mrežu, pa je Niort imao mnogo sreće.

Ipak, PSG je na kraju uspio da dođe do trijumfa. Niort je popustio pred aktuelnim šampionima i gotovo da nisu imali šanse protiv velikana iz Pariza.

Pogledajte komičnu situaciju iz ovog meča.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi