Niko Kranjčar se u suzama i emotivnim govorom oprostio od oca

Komemoracija Zlatku Cici Kranjčaru

Niko Kranjčar se u suzama i emotivnim govorom oprostio od oca

E. Škorić

U zagrebačkom Westinu danas je održana komemoracija legendarnom Zlatku Cici Kranjčaru.

Porodica, prijatelji i bivši saigrači te navijači opraštaju se od proslavljenog bivšeg hrvatskog nogometaša i trenera koji je umro 1. marta u 65. godini.

Njegov sin Niko danas je stigao u posebnoj majici na kojoj piše "Purger", pa je u suzama održao oproštajni govor.

Zahvalio je ocu i dugo plakao dok je govorio čemu ga je sve naučio.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Bio si mi idol, bio si dobri duh i to ćeš još dugo ostati. Govorio si da je mene odgojila mama, ali nije ti to moj Cicek baš tak. Vodio si me na treninge u Rapid, dozvolio si mi da se zaljubim u nogomet. Pustio si me da se sam borim. Primjerom si me naučio da volim svoje i cijenim pripadnost, naučio si me kako biti Purger i Hrvat. Najveća lekcija koju sam od tebe naučio jest da smo na ovom svijetu svi jednaki. Svakome treba dati barem osmijeh, to nas ništa ne košta. I tata, ti nisi otišao, ti ćeš s nama uvijek ostati. Volim te, volimo te i od sveg srca ti hvala Tvoj sin", u suzama je čitao Niko, a na kraju govora kroz suze se i nasmijao u čast Cici kojem je osmijeh bio zaštitni znak.

Top Komentari

WOLF20
Igracina
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti