4

Komentari (4)

Bhf
Nas Dzeko je zabijao po 28 golova samo u bundes ligi.Nije njemu ovaj ni do muda.
Vbor
Ko o cemu vi samo o Dzeki. Postoji li neko drugi u vasem poredjenju sa svima ostalima? Prosjecan igrac. Sta je postigao, postigao je. Lik je proslost. I izmedju ostalog Jovic ima 21 godinu a presao u Real Madrid, ovakav komentar je presmijesan.
Bhf
Konacan odgovor:NE.Ne postoji niko drugi bolji od Dzeke.Najbolji kojeg smo ikad imali.Sampion rodjeni.Dzeko jedini igrac iz Evrope koji je ikada postigao preko 50 golova u 3 od 5 najjace lige.The Best.
Ermin1921
Upravu si brate Jovic je dobar al jedna sezona koju je dobro odigrao ne znaci nista treba se tek pokazat a Dzeko gdje god je igrao pokazao je sve tako da ne pricajte ljudi gluposti Jovic propada u Realu 90% bice jedan od igraca sto je Real unistio on mjesta pored Benzeme nema,i iduci put pratite malo fudbal i onda uporedjujte Jovica sa Dzekom jer BABUKA i dalje reseta mreze gdje god ode.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.