Komentator gnusno vrijeđao Vidu: Toliko je ružan da mu obično nije dozvoljeno igrati u ovom terminu
Foto - EPA

Teške riječi Nizozemca

Komentator gnusno vrijeđao Vidu: Toliko je ružan da mu obično nije dozvoljeno igrati u ovom terminu

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Domagoj Vida (32) doživio je večeras brutalne uvrede od strane nizozemskog komentatora Seirda de Vosa.

Ovaj komentator izrekao je gnusne uvrede prema 32-godišnjem defanzivcu Bešiktaša pred početak utakmice Lige prvaka protiv Ajaxa.

De Vos je uživo u programu rekao zaista grozne svari o izgledu hrvatskog defanzivca.

"Vida je toliko ružan da mu uglavnom nije dozvoljeno da igra u ovom terminu jer i djeca gledaju TV", ispalio je nizozemski komentator i dodao je:

"Bešiktaš je zbog toga mora tražiti posebnu dozvolu da Vida igra večeras".

Oglasi

Zaista nevjerovatne uvrede kojima nije mjesto u poslu kojeg obavlja Serd de Vos. Barem bi trebao imati malo poštovanja prema drugima.

Vidu ne podnose u Nizozemskoj

Domagoj Vida omražen je igrač u Nizozemskoj zbog situacije iz 2011. godine.

On je tada igrao za Dinamo Zagreb koji je u posljednjem kolu Lige prvaka izgubio od Lyona sa 7:1, a kao rezultat takvog poraza Ajax je ispao iz takmičenja zbog gol-razlike.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iz Nizozemske su stigle optužbe kako je utakmica dogovorena jer je upravo Vida uhvaćen kako namiguje napadaču Lyona Bafetimbiju Gomisu nakon petog gola.

Optužbe o namještanju nikad nisu dokazane, ali Vida i Dinamo su ostali omraženi u Nizozemskoj.

Top Komentari

King_Kenny
...ahahhahahahahaha koji kralj...u pravu je,lik je bas grdan.
11 20
amex
Od holanđana mi nema mrze nacije... gamad pokvarena.. ;)
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi