Komična reakcija Kloppa: Eh, sve moji igrači...
(Foto: EPA)

Menadžer Redsa dao zanimljiv odgovor

Komična reakcija Kloppa: Eh, sve moji igrači...

M. Šljivak

Jurgen Klopp nije uspio odvesti Liverpool do naslova prvaka Engleske.

Nažalost po Redse pobjeda protiv Wolvesa od 2:0 nije bila dovoljna za naslov, jer je Manchester City savladao Brighton sa 4:1 i odbranio je naslov bod ispred Redsa.

Liverpool na kraju sezone ima dvojicu fudbalera koji su podijelili nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa. To su Sadio Mane i Mohamed Salah.

Obojica su postigla po 22 gola, baš kao i napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang, te je ovaj trio podijelio trofej.

Reakcija Jurgena Kloppa na ovu informaciju je bila zaista komična i sa osmijehom je Klopp rekao:

"Eh, sve moje igrači"...

Naravno, Aubameyang je igrao pod Kloppovim vodstvom u Borussiji iz Dortmunda i upravo je on taj koji je oživio karijeru Gabonca.

Jurgen Klopp je nakon meča čestitao Cityju na tituli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Čestitam Manchester Cityju. Odigrali su jako dobru sezonu i osvojili su 198 poena u posljednje dvije. Nije loše. Imaju moje poštovanje", rekao je Klopp i nastavio je:

"Ljudi će vjerovatno pričati kako smo mogli napraviti ovo ili ono, ali zaista ne. Mislim da nismo mogli ništa drugačije. City je imao sreće, mi smo imali sreće, a kada vam je protivnik u borbi za titulu City, onda je zaista teško. Nismo željeli biti drugi, ali ovo je samo prvi korak za ovu ekipu", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi