Navijači Evertona uživaju u neuspjehu Liverpoola i porukom im stavljaju sol na ranu
Liverpool je protiv Evertona odigrao 0:0, a nakon toga je nanizao devet pobjeda zaredom

Ekipa Jurgen Kloppa je ipak završila na drugom mjestu

Navijači Evertona uživaju u neuspjehu Liverpoola i porukom im stavljaju sol na ranu

S. Pašalić

Nogometaši Liverpoola su na kraju ipak završili na drugom mjestu Premier lige.

Redsi su danas u posljednjem kolu golovima Sadia Manea u 17. i 81. minuti savladali Wolverhampton, ali to nije bilo dovoljno.

Liverpoolu je trebao i kiks Manchester Cityja protiv Brightona u gostima, ali to se nije desilo i Građani su na kraju slavili sa 4:1 i završili na prvom mjestu sa samo bodom prednosti ispred tima Jurgena Kloppa.

Tim sa Anfielda je u posljednjih devet utakmica Premier lige pobijedio, a posljednji put su napravili kiks na gostovanju protiv Evertona kada su odigrali samo 0:0.

Sada se čini da je upravo taj kiks presudio u borbi za prvaka, bar tako misle navijači Evertona koji su danas sa oduševljenjem dočekali vijest da je Liverpool ostao bez titule uz poruku "Izgubili ste ligu na Goodison Parku".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Asto je everton skoro ista osvojio ,dalje od sestog mjesta ne mogu
1 1
Amel77
Ej moji luzeri
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi