Kompletan Etihad se hvatao za glavu: VAR poništio gol Cityju u posljednjim trenucima meča

Ništa od pobjede

Kompletan Etihad se hvatao za glavu: VAR poništio gol Cityju u posljednjim trenucima meča

E. Škorić

Manchester City je u drugom kolu engleske Premier lige ugostio Tottenham, a u sjajnom meču je osvojio samo bod (2:2).

City je u prvom kolu bio silovit, postigao je pet golova na gostovanju kod West Hama, no u duelu s Tottenhamom su stvari ipak bile drugačije, a i očekivalo se da će Spursi stvoriti dosta problema timu Pepa Guardiole.

Građani su poveli golom Raheema Sterlinga u 20. minuti, no radost je trajala samo tri minuta. Eric Lamela je lijepo pogodio za 1:1.

U 35. minuti novo vodstvo Cityja, pošto je Aguero na novi sjajan ubačaj De Bruynea, dvostrukog asistenta danas, matirao Llorisa.

Tottenham se nije predavao, pa je Lucas Moura samo minutu po ulasku u igru postigao gol za 2:2. Igrala se 56. minuta kada je šokirao Etihad, a asistirao mu je danas sjajni Lamela.

City je napadao, ali nije uspio da dođe do pobjede, pa je ostao na tabeli iza Cityja i Arsenala koji imaju po šest bodova, a priliku da bude maksimalan ima još Manchester United, koji za dva dana gostuje Wolverhamptonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prava drama se odvijala u nadoknadi, kada je Gabriel Jesus dao gol za 3:2, ali je VAR poništio gol jer je Laporte prethodno igrao rukom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Znaci drugi put protiv istog tima VAR pravi ogromnu glupost protiv citija ;)
0 13
Jasko91
Konačno VAR u Engleskoj da uradi pravu stvar,100% ispravno !
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi