Konačno neke dobre vijesti za Solskjaera: Martial bi mogao zaigrati protiv Liverpoola
Martial bi trebao trenirati sa prvim timom ove sedmice i možda zaigra protiv Liverpoola

United je u krizi, ali imati će veliku želju da prekine niz Redsa

Konačno neke dobre vijesti za Solskjaera: Martial bi mogao zaigrati protiv Liverpoola

S. Pašalić

Manchester United će u nedjelju na Old Traffordu odigrati veliki derbi protiv Liverpoola.

Ova utakmica stiže za ekipu Olea Gunnara Solskjaera u najgorem mogućem trenutku s obzirom da se nalazi u velikoj krizi i od početka sezone igra loše.

Liverpool s druge strane ima svih osam pobjeda i maksimalnih 24 boda i željet će nastaviti svoj niz i zadržati prednost ispred Manchester Cityja.

Solskjaer pored svega ima problema i sa povredama, a trenutno je čak sedam igrača van stroja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Paul Pogba će biti jedan od igrača koji će propustiti meč protiv Redsa, ali čini se da bi Anthony Martial ipak mogao zaigrati.

Francuz je odigrao tri meča ove sezone i postigao je dva gola prije nego što se povrijedio, a Sky Sports piše da se očekuje da trenira sa prvim timom ove sedmice i postoje šanse da će zaigrati protiv Liverpoola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi