Konačno poznato gdje Memphis Depay nastavlja karijeru?

Everton njegova nova destinacija?

Konačno poznato gdje Memphis Depay nastavlja karijeru?

E. Čaušević

Holandski fudbaler Memphis Depay će prema svemu sudeći u zimskom prelaznom roku napustiti redove Manchester Uniteda.

Holanđanin je u ljeto 2015. godine stigao kao veliko pojačanje u United iz PSV-a, ali nije uspio da opravda očekivanja. Dolaskom Josea Mourinha na Old Trafford ovaj fudbaler je izgubio mjesto u ekipi i postalo je jasno da portugalski stručnjak neće računati na njegove usluge.

Prije nekoliko dana u engleskim medijima pojavila se vijest da su Crveni đavoli dobili ponudu za Holanđanina, te da ovog fudbalera želi Everton. Mediji na Otoku danas su prenijeli da je United odlučio da prihvati ponudu za Depayja.

Kako prenosi Sky Sports, Depay će od januara nositi dres Evertona s kojim će potpisati do ljeta 2020. godine. Everton bi na račun Crvenih đavola trebao uplatiti oko 25 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi