Konačno pružili ruke

Mourinho i Wenger se pozdravili

Konačno pružili ruke

Edmir Škorić

Jose Mourinho i Arsene Wenger konačno su jedan drugom pružili ruku.

Mourinho i Wenger odavno nisu u dobrom odnosu, jedan drugog često prozivaju, pa su zbog toga derbiji Chelseaja i Arsenala dodatno 'vatreni'.

Ipak, nakon brojnih prepucavanja preko medija, danas su, uoči utakmice šestog kola engleskog Premiershipa na Stamford Bridgeu, pružili ruku jedan drugom.

Istina, prevladali su hladni pogledi, ali ipak su ispoštovali proceduru. A nakon današnje utakmice moglo bi biti novih prepucavanja, budući da je Gabriel isključen u finišu prvog dijela kod Arsenala jer ga je isprovocirao Diego Costa, koji je ipak trebao da bude isključen prije stopera gostiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti