Konačno se oglasio i Carlos Bacca

Najvjerovatnije napušta redove Milana

Konačno se oglasio i Carlos Bacca

E. Čaušević

Napadač Milana, Carlos Bacca, prethodnih sedmica nalazi se u centru pažnje jer se nalazi na izlaznim vratima italijanske ekipe.

Prije nekoliko dana engleski mediji prenijeli su da je Bacca dogovorio transfer u West Ham, ali je u zadnji trenutak odlučio odustati. Nakon nekoliko dana čekanja konačno se oglasio i Bacca koji je objasnio situaciju.

"Ja sam igrač s ambicijama koji želi da osvaja titule. Želim da igram u Ligi prvaka i da je osvojim. Milan nije u Evropi, a klubovi koji me žele jesu. Imam ugovor s Milanom i pokušati ću naći najbolje rješenje za mene, porodicu i klub", reko je Bacca.

Kolumbijski reprezetativac je dodao da je Milan njegov prioritet, ali da želi kao igrač napredovati i zbog toga će najvjerovatnije morati napustiti Rossonere.

"Imam neke ponude iz Evrope, ali ne želi da otkrivam. Istina je da imam i dvije ponude iz Kine, ali u ovom trenutku ne želim da idem tamo", dodao je napadač Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bacca se, pored West Hama, nalazi na meti Atletico Madrida i Arsenala.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi