Konačno su dočekali: Icardi i Dybala postigli prve golove za Argentinu!
Icardi je prvi gol zabio u osmom meču za selekciju Argentine, dok je Paulo Dybala svoj prvjenac postigao tek u 18. nastupu. Dugo su čekali na ovaj trenutak (Foto: EPA)

Gaučosi savladali Meksiko sa 2:0

Konačno su dočekali: Icardi i Dybala postigli prve golove za Argentinu!

Midhat Šljivak

Napadači Intera i Juventusa Mauro Icardi i Paulo Dybala postigli su prve golove za reprezentaciju Argentine.

Gaučosi su u prijateljskom meču savladali selekciju Meksika sa 2:0, a nakon dugog čekanja Icardi i Dybala su konačno zabili gol u nacionalnom dresu.

Za Icardija je ovo bio poseban dan. Već u drugoj minuti je pogodio mrežu Meksikanaca, te je stigao do svog prvog pogotka u dresu nacionalnog tima.

"Gol je ono što mi je nedostajalo. Srećom, konačno sam ga zabiop. Sretan sam, uzbuđen, dugo sam ga čekao. Za napadača je najgore kad ne postiže golove. Nadam se da ću ovako nastaviti", istakao je Icardi nakon utakmice.

Dybala je također sretan zbog gola, ali imao je šta reći o atmosferi u timu koja je vladala u prošlosti.

"Sada smo svi u jako dobrim odnosima. U prošlom ciklusu nije bilo previše timskog duha i prijateljstva. Međutim, nadam se da će se ovako nastaviti. Krenuli smo sa dna i želimo od samog početka ostaviti dobar utisak", istakao je Dybala.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi