Za čitavu sezonu odigrao 12 minuta, pa je odlazak iz Juventusa bio neminovan
Kean je godinama Juventusov, ali još uvijek ovaj talentovani ofanzivac nije dobio pravu priliku, pa je odlučio da ode

Kean traži novi klub

Za čitavu sezonu odigrao 12 minuta, pa je odlazak iz Juventusa bio neminovan

E. Škorić

Moise Kean se nije igrao u dresu Juventusa i morat će ponovo na posudbu.

Kean je ove sezone na terenu kročio samo 12 minuta i evidentno je da za njega još uvijek nema mjesta u prvom timu Stare dame, pa će 18-godišnjak potražiti novu sredinu.

Jasno je da je teško igrati protiv Cristiana Ronalda, Marija Mandžukića ili Paula Dybale, čega je svjestan i njegov agent, pa sada ostaje da vidimo u kojem dresu će igrati od januara.

Po svemu sudeći, otići će iz Italije iako ga žele Parma i Sampdoria, a njegov predstavnik već uveliko radi na tome da mu pronađe novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kean će večeras igrati za reprezentaciju Italije protiv SAD-a u prijateljskom meču, a za Juve je ukupno u tri meča postigao jedan gol, te je igrao prošle sezone na posudbi u Veroni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi