Kondić: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Fudbaler Slobode uoči meča sa Tekstilcem

Kondić: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada napravili su veliki iskorak u nastavku šampionata.

Nakon nešto lošijih partija u prvom dijelu sezone, Mrkonjićani su zaigrali daleko kvalitetnije, pa su sa dna tabele dospjeli na 7. mjesto Prve lige RS. Sloboda se sada našla nadomak ušešća u play-offu, ali će im pored pobjede u Derventi biti potrebno i izneđenje Drine HE na gostovanju u Šamcu.

"Predstojeća utakmica je veliki izazov za nas. U slučaju pobjede mogli bi da se nadamo plasmanu u play-off. Ipak, najviše toga zavisiće od meča Borac Šamac-Drina HE. Bilo kako bilo, mi ćemo dati sve od sebe kako bi nastavili sjajnu seriju u proljećnom dijelu prvrnstva. Svakako nam neće biti lako u duelu sa trećeplasiranom ekipom Tekstilca, međutim, već smo pokazali da možemo ravnopravno igrati sa svima. Nadam se našoj dobroj igri i pozitivnom rezultatu, a uz malo sreće i plasmanu među najboljih šest ekipa", izjavio je za Sportsport.ba Aleksandar Kondić, fudbaler Slobode iz Mrkonjić Grada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, sve utkamice 22. kola na programu su sutra od 15.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi