Kondogbia golčinom obilježio ovu ludu noć u Ligi prvaka

Kondogbia golčinom obilježio ovu ludu noć u Ligi prvaka

Edmir Škorić

Vidjeli smo zaista sve i svašta večeras u mečevima 4. kola grupne faze Lige prvaka, a posebno se ipak ističe majstorija Kondogbije.

Valencia je na Mestalli nakon preokreta savladala Lille s 4:1 i ostala je u igri za prva dva mjesta, budući da sada ovaj tim ima sedam bodova, koliko imaju i Chelsea i Ajax.

Do 66. minute je Lille vodio, a onda je Parejo s penala izjednačio na 1:1. U 82. minuti autogol Soumaora donosi slavlje na Mestalli, a dva minuta kasnije eurogol Kondogbije.

Sve je okončao Torres golom u 90. minuti za konačnih 4:1. Valencia u narednom kolu dočekuje Chelsea, pa onda u zadnjem kolu gostuje Ajaxu.

Top Komentari

Junuz
J e b o vas ovaj snimak
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi