Fudbaler Valencije hospitaliziran!

Hitno operisan

Fudbaler Valencije hospitaliziran!

A. Čaušević

Veznjak Valencije Geoffrey Kondogbia je hospitaliziran u noći sa utorka na četvrtak, saopšteno je iz ovog kluba. 

Valencija je saopštila kako je Kondogbia tokom noći završio u bolnici te je imao oparaciju zbog krvarenja intramuskularnog hematoma.

Odlični veznjak, koji još uvijek nije napustio bolnicu, je početkom ovog mjeseca imao operativni zahvat na predjelu lijeve noge jer mu se u bedrenom mišiću pojavio ogroman intramuskularni hematom.

Konogbia, koji inače nastupa za Centralnoafričku republiku nakon što se odrekao francuskog državljanstva, ove sezone ima silnih problema s povredama nakon što je u prošloj odličnim igrama Šišmiše vratio u Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šišmiši su ga prošlog ljeta otkupili od Intera za cifru od 27 miliona, a računajući sva takmičenja ove sezone je skupio 27 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi