Kondogbia na meti velikana

Napušta Inter?

Kondogbia na meti velikana

Eldar Ganibegović

Kako prenose italijanski mediji veznjak Intera Geoffrey Kondogbia se nalazi na meti Barcelone i Paris Saint- Germaina. 

Francuski veznjak je posljednje dvije sezone proveo u Nerazzurima međutim sada se povezuje sa velikim klubovima i postoje mogućnosti da napusti Italiju. 

"Barcelona i Paris Saint Germain su ekipe koje su se raspitivale za njegove usluge međutim ako Inter želi da ostane nastavit ćemo saradnju", rekao je agent Kondogbije. 

"Geoffrey je sjajan igrač i normalno je da ga mnogi klubovi žele. Moj brat je sretan u Interu, fokusiran je na trening i mnogo radi", rekao je brat Kondogbije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vjerovatno će ostati u Interu međutim nije samo do nas zavisi i od toga šta klub želi", ističe agent. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi